Life in paradise

2011-02-27
11:50:17

Re:earth 2011, Dag 1

Efter en lång natts sömn gick jag upp klockan 13.oo (!) och fixade i ordning mig lite. För första gången på flera månader kände jag mig civiliserad. Smink och allt liksom.



Assars kompis Lasse skjutsade ner mig till festivalområdet på eftermiddagen. Guuud vilket område alltså! Helt fantastisk miljö. Koh Samui har trots allt många orörda platser kvar. Stället är helt idealiskt för en festival med miljötema.























Efter att vi hade kollat in området och slappat i solen ett tag åkte vi hem, åt mat och förfestade lite lätt. Jag var nervös för hur mycket folk det skulle komma (precis som förra året) så jag tog det lugnt med alkoholen och kände att jag inte riktigt kunde slappna av. Det var såklart väldigt onödigt eftersom det var proppfullt med folk när vi åkte tillbaka vid 23-tiden. Helt klart över förväntningarna!



Det är så kul att ha er här, tjejer! Jag uppskattar er närvaro till 200%


Jag fotade lite med min stora tegelsten då det var dags för banden att lira. Jag behöver samla på mig lite material och fick till några OK bilder under kvällen.

Looptroop Rockers:











Maskinen (faktiskt jävligt ösiga live):











Sedan avslutade Assar med lite tung electro vid o3-tiden:



Första dagen var superbra. Dock kände jag att det saknades lite gemenskap i år med alla som är inblandade i festivalarbetet (artisterna, volontärerna och övriga arbetare). Det känns som att vi höll ihop bättre och var tajtare förra året trots att detta året känns mer framgångsrikt. Själva stämningen bland besökarna var riktigt bra. Festivalen i sig var lugn, trivsam och jag såg inget direkt stök faktiskt. Det enda som var negativt var alla korkade människor som slängde allt skräp rakt ut på marken framför sig. Miljöfestival, hallå folket! Use your brains and the bins! Skärpning...

Nåja, jag återkommer i morgon med uppdateringar om dag nummer 2!