Life in paradise

2009-08-15
21:43:52

Hej vad det går!

Det börjar bli dags snart! Det är lite drygt 7 veckor kvar innan jag överger Sverige ännu en gång för en ny härlig tid av dykning, sol, glada och nöjda kunder i Thailand!
Resfebern smyger sig på lite måste jag allt erkänna...

Lite saker som ska hinnas med innan jag åker är bland annat att ordna ett bra visum. Hela proceduren tar ett par veckor och det kostar en del att få det. Dags att sätta igång med andra ord att kontakta ambassader o.s.v. Tråkigt men viktigt! 

Jag ska även hinna med många dagar/kvällar med mina underbara vänner också som jag kommer att sakna häcken av! Jag har verkligen haft en toppensommar hittills med er. TACK!
Stinas bröllop får jag inte glömma att nämna heller. Herregud min vän Stina ska gifta sig! Vad mäktigt egentligen.. och lite magiskt till och med. Tears are going to fall, ett som är säkert!

Imorgon lämnar jag Fagersta, staden där mina föräldrar bor och där jag är uppvuxen. Jag ska nämligen ta tåget ner till Skåne. Där bor min underbara, snälla och halvgule pojkvän som jag ska besöka. Haha! Lund är för övrigt en underbar stad med många fina byggnader, gamla gator och lundar (haha Lund). Där ska jag stanna tills på fredag då jag måste masa mig hemåt för att jobba två nätter som undersköterska. Ska jag vara ärlig så känns den tiden förbi för mig, att jobba på det sättet. Antar att jag inte ska klaga men det står så fruktansvärt stilla på "sådana där" boenden. Jag ser upp till dem som orkar dock! Man jobbar hårt, tålmodigt och pedagogiskt för lite pengar plus att man dessutom gör något fantastiskt för andra människor.

Ikväll har jag packat min väska som ska med till Lund. Den blev så överfull ... jag tror jag packade ner 4 par skor. Varför? Ingen aning, haha! Man vet aldrig vilket humör man glider in på.

Ikväll är jag på ett kärleksfullt humör då jag älskar hela världen. Jag har lyssnat på rockballader och gråtit av glädje och nostalgi. Jag kom fram till att den absolut bästa och överlägsna rock/kärleksballaden är med bandet White Lion! Låten heter It's Over. Den finns på Spotify!

Ha en underbart härligt kärleksfull lördagskväll!